jingxin-3.jpg
jingxin-2
jingxin-1

proyek kita

Teknologi produksi majeng internasional lan kualitas dhuwur

  • Karep

    Karep

    Kanggo nglayani industri nggawe kertas kanthi produk kualitas paling apik.

  • sesanti

    sesanti

    Profesionalisasi kanggo Kualitas, Branding kanggo Produk, Globalisasi kanggo Layanan.

  • Nilai inti

    Nilai inti

    Pragmatis, Inovasi, Ngembangake.

babagan awake dhewe
babaganimg

Henan Jingxin Technology Co., Ltd. minangka perusahaan pionir teknologi sing wis miwiti produksi wiwit 2011. Kanthi pirang-pirang taun ngupayakake pembangunan, saiki kita wis tekan pabrikan TOP2 kanggo Paper Machine Clothing (PMC) ing Whole China.

Kita mung sawetara perusahaan Cina sing nggunakake 100% Perlon®Serat Jerman lan Juergens®mesin tenun Jerman.Kanthi kerjasama reguler karo China Top10 Paper Making Factory uga Big Brands ing saindenging jagad, kita duwe kapercayan kanggo menehi produk lan layanan sing paling apik.

Saiki kita duwe sistem manajemen mutu ISO9001, sistem manajemen lingkungan ISO14001, sertifikasi sistem manajemen keselamatan kerja ISO45001.

ndeleng liyane