1.5 Lapisan mbentuk kain

1.5 Lapisan mbentuk kain

katrangan singkat:

Kain pembentuk lapisan 1.5 sing cocog kanggo umume aplikasi kertas karton lan kemasan, utamane ing permukaan ndhuwur sing lancar lan potensial umur sing dawa.Kajaba iku, teknologi benang bolong sing resik nyedhiyakake resistensi maksimal kanggo kontaminasi kain sing durung wayahe.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk:

1. Miturut tenunan, mbentuk kain kawat bisa dipérang dadi 3-gudang, 4-gumpalan.Miturut kategori, bisa dipérang dadi siji lan setengah lapisan, lapisan pindho lan kain kawat persegi dowo.Miturut mode gabung, bisa dipérang dadi insert, pin, pin ring lan spiral ring gabung.
2. 3-ngeculake siji lapisan lan setengah cocok kanggo pangatusan kertas ngisor 70g.
3. 4-ngeculaké kain lapisan pindho cocok kanggo pangatusan kertas ndhuwur 70g.
4. flat kabel dryer kain cocok kanggo ngarep sawetara kothak panas saka zona pangatusan, makalah kualitas bisa nggunakake kabeh.

Parameter mesin kertas poliester 1,5 lapisan mbentuk kain kawat kanggo pabrik kertas

 

Cathetan: Selaras adhedhasar kabutuhan pelanggan

Kaluwihan:

1. Dhukungan serat banget
2. Good Sheet tatanan & kekuatan tarik
3. Excellent nuntun lan stabilitas dimensi
4. Cleaner mlaku

Proses Teknis

ergf

Aplikasi:

Polyester mbentuk layar digunakake digunakake ing papermaking, pangatusan industri, produksi kain gabungan, pangan lan medicine pangatusan, transportasi lan industri liyane, emergence saka spiral jaring èfèktif mesthekake produksi terus saka peralatan industri modern, nemen Ngapikake efficiency produksi.

Toko Kerja:

bengkel-042
bengkel-012

Proyek:

mesin nggawe kertas kacepetan 1000m, 160g, kertas kraft

 

Umpan Balik Pelanggan

Umpan Balik Pelanggan

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produkkategori