Babagan awake dhewe

Profil Perusahaan

Apa We Do?

Henan Jingxin Technology Co.,Ltd.punika pangayoman lingkungan lan kurang karbon majeng modernized perusahaan dhuwur-tech kang nyetel riset lan pangembangan, produksi, dodolan lan layanan minangka ing siji kanggo industri kertas-nggawe nggunakake kain.

Perusahaan adhedhasar ngembangaken telung lapisan mbentuk kawat kanggo kertas-making, Double diameteripun flat nenun layar garing, lingkungan Proteksi net, non-dirajut kain net, nenun kosong layar garing, 2,5 lapisan mbentuk kawat lan ing karo enem atusan seri amba. saka varieties lan model.

Sawise kabeh upaya tanpa henti kabeh staf, indeks kinerja utama lan teknologi produksi produk tekan tingkat sing unggul ing China.

Lan saka identifikasi departemen ilmu provinsi, produk wis tekan tingkat produk Hi-tech.

Tim

Tim aplikasi Teknologi Jingxin komunikasi kanthi jero karo pelanggan supaya ngerti masalah lan kabutuhan nyata, banjur kerja bareng karo anggota tim penjualan kanggo neliti kabeh sistem mesin kertas lan proses teknis lan uga audit mesin lan ijol-ijolan teknis, banjur ngusulake solusi total. kanggo pelanggan, kanggo nggawe nilai tambah sing luwih dhuwur kanggo dheweke.

Tim Sales

Teknologi Jingxin nduweni tim sales sing enom lan sregep, saiki dadi apik ing pasar nggawe kertas China .Saben anggota ing eam iki kanthi latar mburi nggawe kertas profesional lan kerjane sawise latihan teknis sing ketat lan kanthi iman sing apik .Tim penjualan kerja rapet karo pelanggan lan setya nyedhiyakake produk lan layanan sing tambah nilai, nggawe nilai lan pembangunan sing lestari kanggo para pelanggan.

Tim Produksi

teknologi Jingxin ora mung wis proses technical majeng lan pengalaman Manajemen produksi ekstensif, nanging uga sistem kontrol kualitas ketat, kanggo nggawe manawa saben Piece saka produk 100% qualified sadurunge ngirim kanggo pelanggan .Ana nomer akeh operator produksi trampil lan akeh Manajemen pengalaman profesional. anggota ,kabeh iki kanggo nggawe manawa bisa nyedhiyani pelanggan karo produk kelas kapisan.

Tim Produksi

Kanggo njamin stabilitas kualitas produk lan terus ngembangake produk gaya anyar kanggo industri nggawe kertas, teknologi Jingxin uga nduweni tim R&D sing kuwat. Bisa nglacak proses produksi lan kualitas produk sing wis rampung, lan uga terus dilebokake. nerusake saran kanggodandan .Tansah ngumpulake informasi anyar ing industri nggawe kertas, lan fokus ing riset lan pangembangan produk anyar, kanggo nggawe nilai luwih kanggo pelanggan.

Filosofi bisnis

Ilmu lan teknologi inovasi produk, layanan kita kudu mikir kanggo mangsa, apik iman cast account

Filosofi bisnis Jing Xin ngupayakake kaslametan kanthi kualitas, ngupaya pangembangan kanthi inovasi, ngupayakake keunggulan ing saben aspek produksi.Wiwit perusahaan diadegaké, Jing Xin tansah tetep oncept saka "Ilmu lan teknologi inovasi produk, layanan kita kudu mikir kanggo mangsa, apik iman cast account ". We igorously bakal ningkataké semangat tukang lan wirausaha semangat, nransfer nilai lan Manajemen. gagasan perusahaan kanggo saben karyawan.

Nyedhiyani jaringan kertas sing paling maju, berkualitas tinggi, kelas dhuwur kanggo para pelanggan, nyegerake industri nasional, mujudake impen Cina saka bangsa Cina!

Sertifikat

Manajemen perusahaan wis duwe sistem manajemen mutu ISO9001, sistem manajemen lingkungan ISO14001, sertifikasi sistem manajemen keselamatan kerja ISO18001.

Amarga kualitas dipercaya, produk kita ngedol kabeh liwat China, lan wis dawa hubungan kerjasama apik karo akeh kertas kadhaptar perusahaan kang mbagekke utamané liwat Su, Zhe, Wan, Yue, Min, E, Lu provinsi, lan ekspor kabeh liwat Asia Kidul-Wétan negara.

Produksiprabotan

Perusahaan kita tansah fokus ing kualitas produk lan nganyari peralatan produksi, lan duwe kelas kapisan Swedia TEXO mesin tenun rapier tenun kanthi otomatis , 14,5 meter garis produksi mesin setelan udara panas lan mesin plug-in otomatis Austria lan peralatan liyane, produksi taunan. kapasitas kanggo kain industri kertas bisa ngrambah 600 ewu kothak meter.Sepuluh phase kapindho perusahaan plans kanggo nginstal loro anyar 15,5 meter rapier tenun lengkap-otomatis, lan kapasitas produksi wis samesthine kanggo tekan 1 yuta kothak meter sawise panggolekan menyang operasi!