Profil Perusahaan

Apa We Do?

Profil Perusahaan

Henan Jingxin Technology Co.,Ltd.punika pangayoman lingkungan lan kurang karbon majeng modernized perusahaan dhuwur-tech kang nyetel riset lan pangembangan, produksi, dodolan lan layanan minangka ing siji kanggo industri kertas-nggawe nggunakake kain.

Perusahaan adhedhasar ngembangaken telung lapisan mbentuk kawat kanggo kertas-making, Double diameteripun flat nenun layar garing, lingkungan Proteksi net, non-dirajut kain net, nenun kosong layar garing, 2,5 lapisan mbentuk kawat lan ing karo enem atusan seri amba. saka varieties lan model.

Budaya: Positif, Percaya diri, Semangat, Munggah.

Misi: Nglayani industri nggawe kertas kanthi produk kualitas paling apik.

Visi: Profesionalisasi kanggo Kualitas, Branding kanggo Produk, Globalisasi kanggo Layanan.

Nilai Inti: Pragmatis, Inovasi, Ngembangake.

Tim

Tim aplikasi Teknologi Jingxin komunikasi kanthi jero karo pelanggan supaya ngerti masalah lan kabutuhan nyata, banjur kerja bareng karo anggota tim penjualan kanggo neliti kabeh sistem mesin kertas lan proses teknis lan uga audit mesin lan ijol-ijolan teknis, banjur ngusulake solusi total. kanggo pelanggan, kanggo nggawe nilai tambah sing luwih dhuwur kanggo dheweke.

Tim Sales

Teknologi Jingxin nduweni tim sales sing enom lan sregep, saiki dadi apik ing pasar nggawe kertas China .Saben anggota ing eam iki kanthi latar mburi nggawe kertas profesional lan kerjane sawise latihan teknis sing ketat lan kanthi iman sing apik .Tim penjualan kerja rapet karo pelanggan lan setya nyedhiyakake produk lan layanan sing tambah nilai, nggawe nilai lan pembangunan sing lestari kanggo para pelanggan.

Tim Produksi

teknologi Jingxin ora mung wis proses technical majeng lan pengalaman Manajemen produksi ekstensif, nanging uga sistem kontrol kualitas ketat, kanggo nggawe manawa saben Piece saka produk 100% qualified sadurunge ngirim kanggo pelanggan .Ana nomer akeh operator produksi trampil lan akeh Manajemen pengalaman profesional. anggota ,kabeh iki kanggo nggawe manawa bisa nyedhiyani pelanggan karo produk kelas kapisan.

Tim R&D

Kanggo njamin stabilitas kualitas produk lan terus ngembangake produk gaya anyar kanggo industri nggawe kertas, teknologi Jingxin uga nduweni tim R&D sing kuwat. Bisa nglacak proses produksi lan kualitas produk sing wis rampung, lan uga terus dilebokake. nerusake saran kanggodandan .Tansah ngumpulake informasi anyar ing industri nggawe kertas, lan fokus ing riset lan pangembangan produk anyar, kanggo nggawe nilai luwih kanggo pelanggan.

Filosofi bisnis

Kita tansah sijine Quality ing First Line.

Wiwit panyiapan Perusahaan Jingxin, kita wis nyiyapake Nilai Inti Perusahaan minangka Pragmatis, Inovasi, Ngembangake.Kanthi luwih saka sepuluh taun pembangunan, kita tansah sijine Quality ing First Line.Saiki kita uga nyiyapake Visi minangka Profesionalisasi kanggo Kualitas, Branding kanggo Produk, Globalisasi kanggo Layanan.We Yahoo kanggo Quality, lan kita Yahoo kanggo Donya.

Saiki kanthi kerja sama biasa karo China Top10 Paper Making Groups uga atusan Big Brands ing saindenging jagad, kita duwe kapercayan kanggo nawakake produk lan layanan sing paling apik.

Sertifikat

Manajemen perusahaan wis duwe sistem manajemen mutu ISO9001, sistem manajemen lingkungan ISO14001, sertifikasi sistem manajemen keselamatan kerja ISO18001.

Amarga kualitas dipercaya, produk kita ngedol kabeh liwat China, lan wis dawa hubungan kerjasama apik karo akeh kertas kadhaptar perusahaan kang mbagekke utamané liwat Su, Zhe, Wan, Yue, Min, E, Lu provinsi, lan ekspor kabeh liwat Asia Kidul-Wétan negara.

Produksiprabotan

Kajaba standar serat sing paling dhuwur, Mesin uga nduweni peran penting kanggo produk sing berkualitas tinggi.Ing saiki kita duwe siji pesawat saka Juergens Jerman mesin tenun, kang paling majeng mbentuk mesin tenun kain ing donya.Kanthi ambane 16 meter lan kemampuan produksi 1200 Meter Persegi saben dina, bisa ngasilake produk sing paling apik.Kajaba iki, kita uga duwe 4 set mesin tenun Swedia TEXO lan 2 set mesin setelan 15 meter uga siji set mesin Seaming Otomatis.