Hubungi Kita

HENAN JINGXIN FABRIC TECHNOLOGY CO., LTD

alamat

SHENQIU NOTHER INDUSTRI ZONE, HENAN, CHINA.

Telpon

+86-394-5228866
+86-18838388988

jam

Senin-Jumat: 9 am nganti 6 sore
Setu, Minggu: Tutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita