Kain Pembentuk Lapisan Ganda

Kain Pembentuk Lapisan Ganda

katrangan singkat:

Struktur kain pembentuk lapisan ganda umume struktur pakan lapisan ganda, lan metode manufaktur yaiku jahitan (H) [jinis].Dibandhingake karo siji-lapisan mbentuk bolong, Kapadhetan warp lan weft luwih dhuwur.Struktur jaring pembentuk rong lapisan luwih stabil kanthi ukuran.Dhiameter lan jinis materi saka weft siji-pasuryan lan mesin-pasuryan bisa dipilih kanthi mandiri, sing bisa nambah umur kabel sing nggawe kertas.Kain pembentuk lapisan ganda 8 kalebu siji klompok serat longitudinal lan rong klompok serat melintang.Iki ngidini serat sing apik bisa ditahan ing lapisan ndhuwur, lan serat sing luwih kenthel ditenun ing sisih ngisor kanggo mbantu entuk karakteristik pembentuk kertas sing luwih apik.Cocog kanggo produksi kertas budaya medium lan dhuwur, kertas kraft lan kertas tipis.Cocog kanggo mesin kertas kacepetan medium lan dhuwur.


Detail Produk

Tag produk

16-gudang pindho lan setengah lapisan polyester mbentuk kain:

Ing basis saka lapisan pindho, iku nggunakake 8- ngeculaké ditempelake pakan ndhukung minangka jinis weaving clinging kanggo lumahing kertas, saéngga bisa nambah tingkat penylametan serat lan pangisi, iku nggunakake monofilament diameteripun nglukis minangka weft ngisor clinging kanggo mesin kertas lan nggunakake cara 16-ngeculaké minangka siji klompok longspan pindho warp penet weft, banjur nambah kaku saka kain lan bowedweft ngisor weft lan nambah lumahing kontak kanggo kain lan dewatering clements kanggo mesin kertas.Iku utamané mbukak ing mesin kacepetan medium-dhuwur, lan wis lumahing struktur warata karo kinerja stabil lan long service potensial urip etc. Aplikasi ing gelar kertas iki, kayata kertas corrugated, kertas Kraft-liner, Papan duplex Dilapisi lan ing.

Spesifikasi

Seri & jinis tenun Model Kain Diameter kabel (mm) Kapadhetan (kawat / cm) Kekuwatan (N/cm) Permeabilitas (m³/㎡h)
Warp Weftaralle Warp WeftWeft Area saka lumahing lumahing
16-ngeculake loro lan setengah lapisan mbentuk kain 365016 0.28 0,20,0,27 / 0,50,0,50 37-38 31-32 ≥1200 8500
424516 0.25 0,20,0,25 / 0,45,0,45 48-49 42-43 ≥1250 8000
562516 0.18 0,13,0,18 / 0,25,0,25 57-58 46-47 ≥1500 6500
563516 0.20 0,13,0,25 / 0,35,0,35 56-57 61-62 ≥1500 7000
602516 0.18 0,13,0,20 / 0,25,0,25 62-63 55-56 ≥1500 6200
603516 0.20 0,13,0,25 / 0,35,0,35 61-62 52-53 ≥1500 6300

rincian produk

Detail Produk (4)
Detail Produk (3)
Detail Produk (1)
Detail Produk (5)
Detail Produk (2)

Kasus lapangan


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produkkategori