Double Warps Flat Filament Dryer Layar

Double Warps Flat Filament Dryer Layar

katrangan singkat:

Double Warps Flat Filament Dryer Kain.Kain pengering kualitas dhuwur iki utamané digunakake kanggo siji-digantung ing silinder "V" saka bagean pangatusan saka mesin kertas kacepetan dhuwur.Permeabilitas udara sing kurang lan permukaan sing lancar bisa kanthi efektif nambah kertas. Sifat fisik lan indikator bisa nambah efisiensi pangatusan bagean pengering mesin kertas kanthi kacepetan dhuwur.Dibandhingake karo kain garing tradisional, desain kain dryer khusus bisa njamin kinerja stabil saka kain dryer, lan Kapadhetan weft kenthel bisa ndawakake umur layanan saka kain dryer.Bahan baku saka kain pengering iki ngemot molekul fluorine tartamtu, lan desain struktur tenunan bisa nyuda viskositas, sing cocog kanggo ngresiki tekanan dhuwur.Iku utamané cocok kanggo makalah iki, kayata kertas corrugated, kertas kraft, kertas nulis lan kertas printing.


Detail Produk

Tag produk

Kain Pengering Filamen Datar Warps Ganda (2)

Kaluwihan:

1.Apik kanggo resik tekanan dhuwur
2. Permeabilitas udara sing sithik banget
3. Lumahing bolong Gamelan
4. Umur nganti setahun

spesifikasi:

Nomer Kain Diameter Nomofilament (mm) Permeabilitas Udara (m³/㎡h)
SJ22708 0.30*0.78/0.5 0.7 1500~5000
SJ22808 0.30*0.78/0.6 0.8 1800~5500

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produkkategori