Layar Pengering

  • rincian kain pengering

    rincian kain pengering

    Kauntungan: 1. Gampang tetep resik lan trep kanggo jahitan.2. Dibandhingake karo bolong rajutan, lumahing nyandhang luwih dawa lan umur layanan luwih suwe.3. Iku ora gampang kanggo gawé tandha net garing, lan iku gampang kanggo ndandani nalika rusak.4. Permeabilitas udara sing luwih gedhe bisa nyukupi kabutuhan pangatusan sing efisien.5. Bahan khusus spiral garing net uga nduweni karakteristik tahan suhu dhuwur, resistensi nyandhang dhuwur lan resistensi tuwa.Ing basis produksi sandhangan mesin kertas, pabrik wis ...
  • Single warp Flat filament dryer Layar

    Single warp Flat filament dryer Layar

    Kain pengering iki dirancang kanggo panggunaan profesional ing nggawe kertas, kain non-anyaman lan industri liyane.Proses desain kain pengering unik, permukaan kain pengering rata, kinerja mlaku stabil, lan permeabilitas udara sing luwih dhuwur bisa nyukupi kabutuhan proses sing beda.Bahan mentahan digawe saka resistance hidrolisis kekuatan dhuwur, resistance suhu dhuwur, lan resistance karat, kang bisa èfèktif ngluwihi umur layanan saka kain dryer, mangkono entuk efek saka hemat energi lan ngurangi konsumsi.Cocog kanggo kader kertas kertas khusus, kertas budaya, lan mesin kertas kemasan. Sampeyan uga bisa digunakake kanggo mesin non-anyaman.

  • Double Warps Flat Filament Dryer Layar

    Double Warps Flat Filament Dryer Layar

    Double Warps Flat Filament Dryer Kain.Kain pengering kualitas dhuwur iki utamané digunakake kanggo siji-digantung ing silinder "V" saka bagean pangatusan saka mesin kertas kacepetan dhuwur.Permeabilitas udara sing kurang lan permukaan sing lancar bisa kanthi efektif nambah kertas. Sifat fisik lan indikator bisa nambah efisiensi pangatusan bagean pengering mesin kertas kanthi kacepetan dhuwur.Dibandhingake karo kain garing tradisional, desain kain dryer khusus bisa njamin kinerja stabil saka kain dryer, lan Kapadhetan weft kenthel bisa ndawakake umur layanan saka kain dryer.Bahan baku saka kain pengering iki ngemot molekul fluorine tartamtu, lan desain struktur tenunan bisa nyuda viskositas, sing cocog kanggo ngresiki tekanan dhuwur.Iku utamané cocok kanggo makalah iki, kayata kertas corrugated, kertas kraft, kertas nulis lan kertas printing.

  • Layar Pengering Tenun Polos

    Layar Pengering Tenun Polos

    Utamane lumaku ing posisi pengering kanggo mesin kertas kacepetan medium, struktur desain majeng bisa entuk kinerja sing stabil lan kemampuan mlaku sanajan suhu silinder nganti 180 ° c, entuk manfaat permukaan struktur sing rata & lancar kanggo karakteristik fisik lan properti. .Apply ing gelar kertas iki, kayata dhuwur-bahan kertas corrugated, Test-liner kertas, Kraft kertas, Gading & papan duplex lan ing.

  • Spiral Dryer Screen

    Spiral Dryer Screen

    Pengering spiral minangka aksesori tambahan sing penting kanggo bagian pangatusan mesin kertas.Iki digunakake kanggo pangatusan kertas ing pabrik kertas lan pangatusan printing tekstil lan dyeing produk.Iku cocok kanggo kacepetan ngisor m600 / s.Iki minangka salah sawijining bahan pangatusan lan nyaring sing paling maju saiki.Miturut spesifikasi ring siji, bisa dipérang dadi telung spesifikasi: daur ulang gedhe, daur ulang tengah, lan daur ulang cilik.Saben spesifikasi dipérang dadi pirang-pirang model.Digunakake kanggo pangatusan kertas kemasan, kertas budaya, kertas papan lan papan pulp kanthi bobot dhasar.Iki digunakake kanthi wiyar ing pembuatan kertas, tambang batu bara, panganan, obat-obatan, percetakan lan pewarnaan lan industri produk karet.