Kain Filter

  • Sludge Dewatering Filter Mesh Conveyor Belt

    Sludge Dewatering Filter Mesh Conveyor Belt

    Iki minangka jaring hemat energi lan ramah lingkungan utamane digunakake kanggo dewatering endhot ing pabrik pengolahan limbah kertas.Amarga struktur desain herringbone sing unik, sludge dikompres Gampang dicopot sawise filtrasi, saengga gampang diresiki, efek filtrasi banyu cepet, stabilitas kuwat, lan resistensi abrasi apik.Iku cocok kanggo endhot domestik kotamadya, penet filtrasi endhot saka macem-macem industri lan Enterprises, kertas pulp squeezing, klempakan jus woh squeezing lan industri khusus liyane.Miturut macem-macem jinis bahan sing ditangani saben industri, ana uga beda.Kita bakal duwe tim teknis profesional kanggo milih jinis bolong sing cocog kanggo sampeyan.