Forming Kain

  • siji lapisan mbentuk kain

    siji lapisan mbentuk kain

    Miturut model mesin kertas perusahaan sampeyan, Jingxin bisa nyedhiyakake macem-macem sabuk bolong poliester.

  • 1.5 Lapisan mbentuk kain

    1.5 Lapisan mbentuk kain

    Kain pembentuk lapisan 1.5 sing cocog kanggo umume aplikasi kertas karton lan kemasan, utamane ing permukaan ndhuwur sing lancar lan potensial umur sing dawa.Kajaba iku, teknologi benang bolong sing resik nyedhiyakake resistensi maksimal kanggo kontaminasi kain sing durung wayahe.

  • SSB Tri-Layer Forming Fabric

    SSB Tri-Layer Forming Fabric

    SSB telung lapisan mbentuk kain adopts desain struktur telung lapisan saka ndhuwur, tengah lan ngisor.Lapisan ndhuwur nganggo diameter diameter sing luwih cilik, weft lan struktur nenun polos kanggo nambah penylametan serat lan pengisi sing apik, lan nambah keseragaman lan kelancaran lembaran kertas.Tandha web kertas entheng lan gampang dicopot.Lapisan ngisor nganggo kabel diameter luwih gedhe lan kabel weft kanggo nambah stabilitas lan urip layanan saka struktur bolong mbentuk.Ing tengah, sepasang wefts digunakake kanggo sabenere nyambungake lapisan ndhuwur lan ngisor menyang kabèh, supaya lapisan ndhuwur lan ngisor ora ngasilake relatif twisting lan slipping.Kain pembentuk telung lapisan nduweni kualitas kertas sing apik, kemampuan dewatering sing kuwat, kaku vertikal lan horisontal sing dhuwur, stabilitas mlaku sing apik, lan umur layanan sing dawa.Iki digunakake kanthi akeh ing mesin kertas kanthi kacepetan dhuwur.Kain mbentuk cocok kanggo produksi koran dhuwur-mburi, kertas budaya, kertas tissue, etc.

  • Kain Pembentuk Lapisan Ganda

    Kain Pembentuk Lapisan Ganda

    Struktur kain pembentuk lapisan ganda umume struktur pakan lapisan ganda, lan metode manufaktur yaiku jahitan (H) [jinis].Dibandhingake karo siji-lapisan mbentuk bolong, Kapadhetan warp lan weft luwih dhuwur.Struktur jaring pembentuk rong lapisan luwih stabil kanthi ukuran.Dhiameter lan jinis materi saka weft siji-pasuryan lan mesin-pasuryan bisa dipilih kanthi mandiri, sing bisa nambah umur kabel sing nggawe kertas.Kain pembentuk lapisan ganda 8 kalebu siji klompok serat longitudinal lan rong klompok serat melintang.Iki ngidini serat sing apik bisa ditahan ing lapisan ndhuwur, lan serat sing luwih kenthel ditenun ing sisih ngisor kanggo mbantu entuk karakteristik pembentuk kertas sing luwih apik.Cocog kanggo produksi kertas budaya medium lan dhuwur, kertas kraft lan kertas tipis.Cocog kanggo mesin kertas kacepetan medium lan dhuwur.

  • 2.5 Lapisan mbentuk kain

    2.5 Lapisan mbentuk kain

    Fitur: 1.Low permeabilitas, kain lumahing Gamelan karo area kontak dhuwur banget;2. Wilayah kontak sing dhuwur banget kanggo pangatusan sing luwih apik;3.Smooth lumahing kanggo apik kualitas sheet;4.Heat-resistance, resistance suhu dhuwur (180 derajat);5.Shrink-tahan, nyandhang resistance, asam lan alkali-tahan;6. Stabilitas dimensi lan diagonal dhuwur, ventilasi udara sing apik.Panggunaan Macem-macem Wire Mesh: Four heddle monolayer mbentuk net cocok kanggo nggawe kertas budaya, printing kertas lan packa...