Kabar

  • Operasi industri kertas China ing 2021

    Ing kabeh taun 2021, produksi nasional kertas lan karton digawe mesin ana 135.839 yuta ton, nambah taun-on-taun 6.8%;output kertas koran ana 896.000 ton, nyuda taun-taun 11,2%.Pendapatan operasional perusahaan kertas lan produk kertas ndhuwur desain ...
    Waca liyane
  • Produk Jingxin

    https://www.jingxincorp.com/uploads/products02.mp4[/video
    Waca liyane
  • Liburan Festival Musim Semi

    Ing kesempatan Liburan Festival Musim Semi Cina, Kain Jingxin muga-muga sehat lan seneng taun anyar.Muga-muga sampeyan sukses ing 2022. Liburan festival musim semi Cina bakal diwiwiti saka 28 Januari nganti 8 Februari. Mangga ninggalake pesen utawa hubungi kita kanthi bebas yen sampeyan duwe pitakon utawa kabutuhan.Seneng...
    Waca liyane
  • Kain Jingxin entuk umpan balik sing apik saka pelanggan Pakistan

    “Iku apik, Sampeyan nepaki janji kualitas apik” , 5th, Desember, Cathy nampa Pakistan customer kang saran.Kita bisa ngrasakake eseman nalika mriksa lan nguji produk kita.Sadurunge pelanggan ketemu kita, dheweke duwe pengalaman tuku sing ala saka pemasok liyane ...
    Waca liyane
  • Jingxin Fabric rampung paket lan bakal dikirim menyang pelabuhan New Delhi

    Kain Jingxin 1.5 lapisan mbentuk kain rampung produksi lan paket, siap dikirim menyang pelabuhan New Delhi.
    Waca liyane
  • Sertifikat Jingxin

    Waca liyane
  • saran kiriman pasar saiki

    saran kiriman pasar saiki

    Saiki, siji kabinet angel ditemokake, lan wis wiwit katon ing sawetara pelabuhan Asia Tenggara.Kita kudu njupuk ora mung papan pengiriman, nanging uga kothak.Kabar kenaikan rega paling anyar saka perusahaan pelayaran nuduhake manawa kenaikan barang ing Asia Tenggara ora ana dhasar!Minggu kepungkur, ...
    Waca liyane
  • Pangiriman kertas kemasan AS munggah 7.2 persen

    American Forest & Paper Association wis nerbitake laporan Bulanan Kertas Kemasan & Kemasan Khusus AS Oktober 2018.Miturut laporan kasebut, total kiriman Kertas Kemasan AS munggah 7.2 persen dibandhingake Oktober 2017 lan munggah 3.1 persen saben taun.Ing Oktober: - Bag...
    Waca liyane
  • Bagian nggawe kertas

    Bagian nggawe kertas

    Proses produksi kertas biasane dipecah dadi telung fase, lan iki ditrapake kanggo kabeh pabrik produksi kertas.Tahap 1: Bagian Pembentukan Ing tahap iki, "agul-agul" banyu kanthi serat dilebokake ing lengen gedhe (substrat tekstil, diarani kain pembentuk), mlaku kanthi dhuwur ...
    Waca liyane
  • mbentuk sajarah kain

    Minangka salah siji bagean sing perlu ing proses nggawe kertas, mbentuk kain ngalami sawetara generasi wiwit taun 1950 nganti 2000.
    Waca liyane
  • Ngenalake alat tenun anyar lan miwiti jaman anyar

    Ngenalake alat tenun anyar lan miwiti jaman anyar

    Wiwit panyiapan perusahaan ing 2011, Henan Jingxin Technology Co., Ltd. adhedhasar riset lan pangembangan, produksi, dodolan lan layanan kertas nggawe bolong.Produk utama: SSB Tri-layer forming fabric, double warps flat filament dryer fabric, wov polos...
    Waca liyane
  • Karakteristik lan klasifikasi mbentuk wire mesh

    Kawat pembentuk minangka bagean penting saka peralatan ing mesin kertas.Iku piranti kanggo mbentuk sheet lan dewatering ing mesin kertas.Dewatering suspensi pulp saka headbox lan mbukak web kertas menyang bagean sakteruse.Polyester mbentuk bolong yaiku saluran banyu sing umum digunakake ...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2