Kain Jingxin entuk umpan balik sing apik saka pelanggan Pakistan

“Iku apik, Sampeyan nepaki janji kualitas apik” , 5th, Desember, Cathy nampa Pakistan customer kang saran.
Kita bisa ngrasakake eseman nalika mriksa lan nguji produk kita.
Sadurunge pelanggan ketemu kita, dheweke duwe pengalaman tuku sing ala saka supplier liyane.Pelanggan wis ngandhani Cathy saka perusahaan kita, "kabeh staf kualitase kurang, aku kuwatir banget babagan kerjasama kita", ujare sadurunge.
Kangge, adhedhasar kualitas apik saka pesenan nyoba kita, customer repurchased 400000USD kain saka Jingxin Fabric.


Wektu kirim: Dec-20-2021