Operasi industri kertas China ing 2021

Ing kabeh taun 2021, produksi nasional kertas lan karton digawe mesin ana 135.839 yuta ton, nambah taun-on-taun 6.8%;output kertas koran ana 896.000 ton, nyuda taun-taun 11,2%.Pendapatan operasional perusahaan kertas lan produk kertas ing ndhuwur ukuran sing wis ditemtokake yaiku 1,500,62 milyar yuan, nambah taun-taun 14,7%.Total bathi sing diraih yaiku 88,48 milyar yuan, mundhak taun-taun 6,9%.Mundhut industri kasebut 17,3%, penurunan taun-taun 0,8 poin persentase.
Henan Jingxin Fabric Technology Co., Ltd., didegaké ing taun 2011, minangka salah sawijining pabrikan profesional lan layanan teknis sandhangan mesin kertas lan produk kimia kanggo pabrik pulp lan kertas.Produk inti kanggo sandhangan mesin kertas duwe:
Forming Kain
Kain Pengering Kawat Datar Warp Ganda
Kain Pengering Kawat Datar Tunggal Warp
Spiral Dryer Kain
Kain Pengering Tenun Polos
Kain Sludge Dewatering
27 Juni 2022, SSB Forming Fabrics, kain pengering kawat datar warp ganda lan kain pengering kawat datar warp tunggal rampung prosedur pungkasan lan siap dikirim menyang pabrik pulp lan kertas saka Arab Saudi.

Manajemen Jingxin wis lulus sistem manajemen mutu ISO9001, sistem manajemen lingkungan ISO14001, sertifikasi sistem manajemen keselamatan kerja ISO18001.
Amarga kualitas produk sing dipercaya, produk kasebut laris ing saindenging negara, lan wis tekan hubungan kerjasama jangka panjang karo akeh perusahaan kertas sing kadhaptar ing China lan pabrik pulp lan kertas saka Rusia, India, Vietnam, Pakistan, Iran, Indonesia… …luwih saka 15 negara.


Wektu kirim: Jun-28-2022