Kabar Perusahaan

Kabar Perusahaan

  • Jingxin Fabric rampung paket lan bakal dikirim menyang pelabuhan New Delhi

    Kain Jingxin 1.5 lapisan mbentuk kain rampung produksi lan paket, siap dikirim menyang pelabuhan New Delhi.
    Waca liyane
  • saran kiriman pasar saiki

    saran kiriman pasar saiki

    Saiki, siji kabinet angel ditemokake, lan wis wiwit katon ing sawetara pelabuhan Asia Tenggara.Kita kudu njupuk ora mung papan pengiriman, nanging uga kothak.Kabar kenaikan rega paling anyar saka perusahaan pelayaran nuduhake manawa kenaikan barang ing Asia Tenggara ora ana dhasar!Minggu kepungkur, ...
    Waca liyane
  • Ngenalake alat tenun anyar lan miwiti jaman anyar

    Ngenalake alat tenun anyar lan miwiti jaman anyar

    Wiwit panyiapan perusahaan ing 2011, Henan Jingxin Technology Co., Ltd. adhedhasar riset lan pangembangan, produksi, dodolan lan layanan kertas nggawe bolong.Produk utama: SSB Tri-layer forming fabric, double warps flat filament dryer fabric, wov polos...
    Waca liyane