Pawarta Expo

Pawarta Expo

  • saran kiriman pasar saiki

    saran kiriman pasar saiki

    Saiki, siji kabinet angel ditemokake, lan wis wiwit katon ing sawetara pelabuhan Asia Tenggara.Kita kudu njupuk ora mung papan pengiriman, nanging uga kothak.Kabar kenaikan rega paling anyar saka perusahaan pelayaran nuduhake manawa kenaikan barang ing Asia Tenggara ora ana dhasar!Minggu kepungkur, ...
    Waca liyane
  • Karakteristik lan klasifikasi mbentuk wire mesh

    Kawat pembentuk minangka bagean penting saka peralatan ing mesin kertas.Iku piranti kanggo mbentuk sheet lan dewatering ing mesin kertas.Dewatering suspensi pulp saka headbox lan mbukak web kertas menyang bagean sakteruse.Polyester mbentuk bolong yaiku saluran banyu sing umum digunakake ...
    Waca liyane
  • Pembentukan Mesin Pembuat Kertas

    Mesin Kertas dirancang kanggo ngasilake kertas kanthi mbusak banyu saka Pulp nggunakake jumlah Gas lan Listrik sing cocog.Umume ing wiwitan sekitar 99% banyu ana ing pulp nanging ing kertas rampung banyu / kelembapan sekitar 4 - 5%.Mesin kertas Fourdrinier bisa diterangake ing ...
    Waca liyane