Kabar produk

Kabar produk

  • Jingxin Fabric rampung paket lan bakal dikirim menyang pelabuhan New Delhi

    Kain Jingxin 1.5 lapisan mbentuk kain rampung produksi lan paket, siap dikirim menyang pelabuhan New Delhi.
    Waca liyane
  • saran kiriman pasar saiki

    saran kiriman pasar saiki

    Saiki, siji kabinet angel ditemokake, lan wis wiwit katon ing sawetara pelabuhan Asia Tenggara.Kita kudu njupuk ora mung papan pengiriman, nanging uga kothak.Kabar kenaikan rega paling anyar saka perusahaan pelayaran nuduhake manawa kenaikan barang ing Asia Tenggara ora ana dhasar!Minggu kepungkur, ...
    Waca liyane
  • Pangiriman kertas kemasan AS munggah 7.2 persen

    American Forest & Paper Association wis nerbitake laporan Bulanan Kertas Kemasan & Kemasan Khusus AS Oktober 2018.Miturut laporan kasebut, total kiriman Kertas Kemasan AS munggah 7.2 persen dibandhingake Oktober 2017 lan munggah 3.1 persen saben taun.Ing Oktober: - Bag...
    Waca liyane
  • Bagian nggawe kertas

    Bagian nggawe kertas

    Proses produksi kertas biasane dipecah dadi telung fase, lan iki ditrapake kanggo kabeh pabrik produksi kertas.Tahap 1: Bagian Pembentukan Ing tahap iki, "agul-agul" banyu kanthi serat dilebokake ing lengen gedhe (substrat tekstil, diarani kain pembentuk), mlaku kanthi dhuwur ...
    Waca liyane
  • mbentuk sajarah kain

    Minangka salah siji bagean sing perlu ing proses nggawe kertas, mbentuk kain ngalami sawetara generasi wiwit taun 1950 nganti 2000.
    Waca liyane