Busana Mesin Kertas (PMC))

  • rincian kain pengering

    rincian kain pengering

    Kauntungan: 1. Gampang tetep resik lan trep kanggo jahitan.2. Dibandhingake karo bolong rajutan, lumahing nyandhang luwih dawa lan umur layanan luwih suwe.3. Iku ora gampang kanggo gawé tandha net garing, lan iku gampang kanggo ndandani nalika rusak.4. Permeabilitas udara sing luwih gedhe bisa nyukupi kabutuhan pangatusan sing efisien.5. Bahan khusus spiral garing net uga nduweni karakteristik tahan suhu dhuwur, resistensi nyandhang dhuwur lan resistensi tuwa.Ing basis produksi sandhangan mesin kertas, pabrik wis ...
  • Sludge Dewatering Filter Mesh Conveyor Belt

    Sludge Dewatering Filter Mesh Conveyor Belt

    Iki minangka jaring hemat energi lan ramah lingkungan utamane digunakake kanggo dewatering endhot ing pabrik pengolahan limbah kertas.Amarga struktur desain herringbone sing unik, sludge dikompres Gampang dicopot sawise filtrasi, saengga gampang diresiki, efek filtrasi banyu cepet, stabilitas kuwat, lan resistensi abrasi apik.Iku cocok kanggo endhot domestik kotamadya, penet filtrasi endhot saka macem-macem industri lan Enterprises, kertas pulp squeezing, klempakan jus woh squeezing lan industri khusus liyane.Miturut macem-macem jinis bahan sing ditangani saben industri, ana uga beda.Kita bakal duwe tim teknis profesional kanggo milih jinis bolong sing cocog kanggo sampeyan.

  • Single warp Flat filament dryer Layar

    Single warp Flat filament dryer Layar

    Kain pengering iki dirancang kanggo panggunaan profesional ing nggawe kertas, kain non-anyaman lan industri liyane.Proses desain kain pengering unik, permukaan kain pengering rata, kinerja mlaku stabil, lan permeabilitas udara sing luwih dhuwur bisa nyukupi kabutuhan proses sing beda.Bahan mentahan digawe saka resistance hidrolisis kekuatan dhuwur, resistance suhu dhuwur, lan resistance karat, kang bisa èfèktif ngluwihi umur layanan saka kain dryer, mangkono entuk efek saka hemat energi lan ngurangi konsumsi.Cocog kanggo kader kertas kertas khusus, kertas budaya, lan mesin kertas kemasan. Sampeyan uga bisa digunakake kanggo mesin non-anyaman.

  • Double Warps Flat Filament Dryer Layar

    Double Warps Flat Filament Dryer Layar

    Double Warps Flat Filament Dryer Kain.Kain pengering kualitas dhuwur iki utamané digunakake kanggo siji-digantung ing silinder "V" saka bagean pangatusan saka mesin kertas kacepetan dhuwur.Permeabilitas udara sing kurang lan permukaan sing lancar bisa kanthi efektif nambah kertas. Sifat fisik lan indikator bisa nambah efisiensi pangatusan bagean pengering mesin kertas kanthi kacepetan dhuwur.Dibandhingake karo kain garing tradisional, desain kain dryer khusus bisa njamin kinerja stabil saka kain dryer, lan Kapadhetan weft kenthel bisa ndawakake umur layanan saka kain dryer.Bahan baku saka kain pengering iki ngemot molekul fluorine tartamtu, lan desain struktur tenunan bisa nyuda viskositas, sing cocog kanggo ngresiki tekanan dhuwur.Iku utamané cocok kanggo makalah iki, kayata kertas corrugated, kertas kraft, kertas nulis lan kertas printing.

  • Layar Pengering Tenun Polos

    Layar Pengering Tenun Polos

    Utamane lumaku ing posisi pengering kanggo mesin kertas kacepetan medium, struktur desain majeng bisa entuk kinerja sing stabil lan kemampuan mlaku sanajan suhu silinder nganti 180 ° c, entuk manfaat permukaan struktur sing rata & lancar kanggo karakteristik fisik lan properti. .Apply ing gelar kertas iki, kayata dhuwur-bahan kertas corrugated, Test-liner kertas, Kraft kertas, Gading & papan duplex lan ing.

  • Spiral Dryer Screen

    Spiral Dryer Screen

    Pengering spiral minangka aksesori tambahan sing penting kanggo bagian pangatusan mesin kertas.Iki digunakake kanggo pangatusan kertas ing pabrik kertas lan pangatusan printing tekstil lan dyeing produk.Iku cocok kanggo kacepetan ngisor m600 / s.Iki minangka salah sawijining bahan pangatusan lan nyaring sing paling maju saiki.Miturut spesifikasi ring siji, bisa dipérang dadi telung spesifikasi: daur ulang gedhe, daur ulang tengah, lan daur ulang cilik.Saben spesifikasi dipérang dadi pirang-pirang model.Digunakake kanggo pangatusan kertas kemasan, kertas budaya, kertas papan lan papan pulp kanthi bobot dhasar.Iki digunakake kanthi wiyar ing pembuatan kertas, tambang batu bara, panganan, obat-obatan, percetakan lan pewarnaan lan industri produk karet.

  • siji lapisan mbentuk kain

    siji lapisan mbentuk kain

    Miturut model mesin kertas perusahaan sampeyan, Jingxin bisa nyedhiyakake macem-macem sabuk bolong poliester.

  • 1.5 Lapisan mbentuk kain

    1.5 Lapisan mbentuk kain

    Kain pembentuk lapisan 1.5 sing cocog kanggo umume aplikasi kertas karton lan kemasan, utamane ing permukaan ndhuwur sing lancar lan potensial umur sing dawa.Kajaba iku, teknologi benang bolong sing resik nyedhiyakake resistensi maksimal kanggo kontaminasi kain sing durung wayahe.

  • SSB Tri-Layer Forming Fabric

    SSB Tri-Layer Forming Fabric

    SSB telung lapisan mbentuk kain adopts desain struktur telung lapisan saka ndhuwur, tengah lan ngisor.Lapisan ndhuwur nganggo diameter diameter sing luwih cilik, weft lan struktur nenun polos kanggo nambah penylametan serat lan pengisi sing apik, lan nambah keseragaman lan kelancaran lembaran kertas.Tandha web kertas entheng lan gampang dicopot.Lapisan ngisor nganggo kabel diameter luwih gedhe lan kabel weft kanggo nambah stabilitas lan urip layanan saka struktur bolong mbentuk.Ing tengah, sepasang wefts digunakake kanggo sabenere nyambungake lapisan ndhuwur lan ngisor menyang kabèh, supaya lapisan ndhuwur lan ngisor ora ngasilake relatif twisting lan slipping.Kain pembentuk telung lapisan nduweni kualitas kertas sing apik, kemampuan dewatering sing kuwat, kaku vertikal lan horisontal sing dhuwur, stabilitas mlaku sing apik, lan umur layanan sing dawa.Iki digunakake kanthi akeh ing mesin kertas kanthi kacepetan dhuwur.Kain mbentuk cocok kanggo produksi koran dhuwur-mburi, kertas budaya, kertas tissue, etc.

  • Kain Pembentuk Lapisan Ganda

    Kain Pembentuk Lapisan Ganda

    Struktur kain pembentuk lapisan ganda umume struktur pakan lapisan ganda, lan metode manufaktur yaiku jahitan (H) [jinis].Dibandhingake karo siji-lapisan mbentuk bolong, Kapadhetan warp lan weft luwih dhuwur.Struktur jaring pembentuk rong lapisan luwih stabil kanthi ukuran.Dhiameter lan jinis materi saka weft siji-pasuryan lan mesin-pasuryan bisa dipilih kanthi mandiri, sing bisa nambah umur kabel sing nggawe kertas.Kain pembentuk lapisan ganda 8 kalebu siji klompok serat longitudinal lan rong klompok serat melintang.Iki ngidini serat sing apik bisa ditahan ing lapisan ndhuwur, lan serat sing luwih kenthel ditenun ing sisih ngisor kanggo mbantu entuk karakteristik pembentuk kertas sing luwih apik.Cocog kanggo produksi kertas budaya medium lan dhuwur, kertas kraft lan kertas tipis.Cocog kanggo mesin kertas kacepetan medium lan dhuwur.

  • 2.5 Lapisan mbentuk kain

    2.5 Lapisan mbentuk kain

    Fitur: 1.Low permeabilitas, kain lumahing Gamelan karo area kontak dhuwur banget;2. Wilayah kontak sing dhuwur banget kanggo pangatusan sing luwih apik;3.Smooth lumahing kanggo apik kualitas sheet;4.Heat-resistance, resistance suhu dhuwur (180 derajat);5.Shrink-tahan, nyandhang resistance, asam lan alkali-tahan;6. Stabilitas dimensi lan diagonal dhuwur, ventilasi udara sing apik.Panggunaan Macem-macem Wire Mesh: Four heddle monolayer mbentuk net cocok kanggo nggawe kertas budaya, printing kertas lan packa...