Bahan Kimia Nggawe Kertas

  • Bantuan Retensi lan Drainase PCF-1

    Bantuan Retensi lan Drainase PCF-1

    Bahan utama poliakrilamida kationik Sipat fisik lan kimia Penampilan Partikel putih bebas mili Kation tipe ionik Isi padhet ≥88% Larutan transparan rada kenthel larut (larutan banyu 0,5%) Kinerja lan karakteristik Bantuan retensi lan drainase.PCF bisa nambah penylametan serat web lan aditif mburi udan liyane, akselerasi filtrasi lan dehidrasi saka web, nambah operasi saka mesin kertas lan ngurangi productio ...
  • H3001 agen chelating khusus kanggo pulping lan bleaching

    H3001 agen chelating khusus kanggo pulping lan bleaching

    Agen chelating kanggo pulp bleaching nduweni kemampuan sing kuat kanggo nangkep lan nyebarake ion logam.Bisa chelate karo macem-macem ion logam multivalent kayata calcium, Magnesium, timbal, seng, wesi lan kromium ing sawetara saka sudhut Nilai pH, lan mbentuk Komplek kromium larut banyu kang bisa njaga stabilitas utamané ing medium alkalin lan suhu dhuwur.Mangkono, ion logam ing proses bleaching pulp disebabake scaling udan reaksi, agen bleaching bosok ora bener, pulp kuning lan jalaran salabetipun.Ing wektu sing padha, bisa nglindhungi serat pulp lan nambah dispersibility saka pamutih.

  • P-1 minangka asisten nggawe kertas

    P-1 minangka asisten nggawe kertas

    1. kanggo penetrant ndhukung bahan baku serat tanduran kanggo papermaking lan pulping, bahan mentahan kayu (kayata poplar, birch, eucalyptus, beech, spruce, Redwood, pring, godhong pinus, masson pine, wetland pine, obor pinus), non bahan baku kayu (kayata jerami, suket gandum, longiflower, godhong gedhang, sisal, sorgum, tiang jagung, alang-alang, slag tebu, kapas, hemp, agen hipertonik lapisan jero saka rags, etc.
    2. efektif kanggo proses pulping lan masak ing ngisor iki: pulping alkali, pulping sulfit, pulping mekanik, pulp semi kimia lan pulp kimia.
    3. dibandhingake karo bantuan masak sadurungé, penetrant anyar wis efek dandan ketok ing shortening wektu pulping, Ngapikake efficiency pulping, nyimpen konsumsi daya, nyimpen bahan kimia tambahan lan Ngapikake kualitas pulp.Ing wektu sing padha, permeabilitas uga nduweni dandan sing jelas ing resistance alkali.

  • Defoamer F9100

    Defoamer F9100

    Sifat fisik lan kimia Penampilan: emulsi putih Isi padhet: 34-36% Viskositas (25 ℃, MPA · s): 1500-20000 Ion: Nilai PH nonionik (larutan banyu 1%): 7.0-9.0 Kinerja lan karakteristik 1. Iku jinis anyar defoamer lenga silikon khusus karo struktur unik, kang wis defoaming cepet lan tahan kinerja antifoaming.2. Produk kasebut nduweni kompatibilitas sing apik lan bisa digunakake ing sistem non-ionik, anionik lan kationik.3. Asam, alkali lan tahan suhu dhuwur.4. T...
  • Defoamer F8100

    Defoamer F8100

    Sifat fisik lan kimia Penampilan: emulsi putih Kapadhetan (20 ℃, g/cm3): 0,95-1,0 Viskositas (25 ℃, MPA · s): ≤300 Ion: anion lemah PH: 6,0-8,0 Kinerja lan karakteristik 1. Wis kuwat kinerja defoaming lan antifoaming, lan tahan kanggo dangu.2. Ora ngganggu kinerja bahan kimia kertas liyane ing pulp.Bisa mbusak umpluk ing pulp lan banyu putih, èfèktif nambah dehidrasi online, nambah kekuatan teles kertas, nyuda pinholes lan bubb ...
  • Defoamer D7100

    Defoamer D7100

    Sifat fisik lan kimia Penampilan: Cairan transparan kuning cahya Kapadhetan (20 ℃, g / cm3): 1.005-1.10 Ion: nonionik PH: 6.0-9.0 Kinerja lan karakteristik 1. Nduwe kinerja degassing lan umpluk sing kuwat, lan tahan suwe. wektu.2. Ora ngganggu kinerja bahan kimia kertas liyane ing pulp.Bisa mbusak umpluk ing pulp lan banyu putih, èfèktif nambah dehidrasi online, nambah kekuatan teles kertas, nyuda pinholes lan umpluk ing p ...
  • Defoamer D6100 Kab

    Defoamer D6100 Kab

    Sifat fisik lan kimia Penampilan: Cairan kuning cahya Kapadhetan (20 ℃, g / cm3): 0,95-1,05 Viskositas (25 ℃, MPA · s): ≤ 1000 Ion: Nonionic PH: 6.0-8.0 Kinerja lan karakteristik 1. Wis kuwat kinerja defoaming lan antifoaming, lan tahan kanggo dangu.2. bisa digunakake kanggo defoaming ing proses produksi cat, pewarna, bangunan, polimerisasi emulsi lan produk kimia kanthi konsentrasi dhuwur.3. Nduwe kompatibilitas sing luwih gedhe karo sistem basis banyu, lan ...
  • Agen pembersih BC-1 kanggo kemul bolong

    Agen pembersih BC-1 kanggo kemul bolong

    Komponen utama: emulsifier, penetrant, agen dekomposisi adesif, lsp. Sifat fisik lan kimia Penampilan: Cairan ora ana warna lan transparan Isi padhet (105 ℃, 3h,%): Nilai PH 18-22 (larutan 1%, 25 ℃): 6 -8 Kinerja lan karakteristik 1. Nilai pH netral lan karusakan ing kain tenunan kertas cilik.2. Bisa nembus menyang nang net mbentuk lan kemul, dissolve resin, lilin, serat nggoleki, ngisi lan rereget liyane kiwa nang lan njaba blanke net ...
  • Agen pembersih BC-2 kanggo kemul net

    Agen pembersih BC-2 kanggo kemul net

    Bahan utama: Emulsifier, Penetrant, Dispersant, lsp. Sifat fisik lan kimia Penampilan: Cairan kuning ora ana warna utawa cahya Isi padhet (105 ℃,%): 24,0 ± siji titik limang PH (larutan 1%, 25 ℃): 7,0 ± siji Kapadhetan (20 ℃, g / cm3): 1.10 ± nol titik siji nul Kinerja lan ciri 1. Bisa nembus menyang sisih njero mbentuk net lan kemul, ngurangi jaminan antarane resin, lilin, serat nggoleki lan pangisi lan njero lan njaba saka kemul jaring kanggo nyegah akumulasi ...
  • Pengisian pra flokulasi penambah KS-300

    Pengisian pra flokulasi penambah KS-300

    Ks-300 minangka produk sing ditrapake ing bidang teknologi pra flokulasi pengisi.Teknologi kasebut utamane ngarahake modifikasi pengisi pra flokulasi, sing bisa nambah jumlah pangisi, saéngga ngirit luwih akeh serat, lan nambah bathi lan pangembangan perusahaan kertas sing lestari.

    Pretreatment saka pangisi kanggo flocculate lan mbungkus pangisi karo bahan kimia khusus, lan banjur ditambahake menyang sistem ukuran mburi teles saka papermaking dening nyampur pump.Ks-300 cocok kanggo perawatan kalsium karbonat abot (GCC), bubuk talc, titanium dioksida lan pengisi liyane.

  • Penambah pra flokulasi AS-8

    Penambah pra flokulasi AS-8

    AS-8 minangka produk sing dikembangake kanggo perawatan pangisi pra flokulasi.Tujuan utama aplikasi kasebut yaiku kanggo nambah kekuatan garing kertas utawa ngirit jumlah serat, supaya bisa ngirit biaya produksi lan nggawa keuntungan kompetitif ekonomi kanggo perusahaan.

    Mekanisme aplikasi kasebut adhedhasar AS-8 kanggo nambah ukuran partikel pengisi kanthi pretreatment, supaya bisa nyuda total area permukaan khusus pengisi lan nambah area naleni ing antarane serat.Mula, kanthi efektif bisa nambah kekuwatan kertas utawa nambah jumlah pangisi.

  • Spesifikasi produk TS-3 filling pre flocculant

    Spesifikasi produk TS-3 filling pre flocculant

    TS-3 minangka jinis pre flocculant kanggo pengisi.Bisa flocculate lan ngiyataken pangisi kanthi cara khusus, ngurangi total area lumahing tartamtu saka pangisi, nambah lumahing kontak antarane serat, lan nambah pasukan naleni antarane serat, supaya minangka kanggo nambah kekuatan kertas lan kualitas.

123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3