Layar Pengering Tenun Polos

Layar Pengering Tenun Polos

katrangan singkat:

Utamane lumaku ing posisi pengering kanggo mesin kertas kacepetan medium, struktur desain majeng bisa entuk kinerja sing stabil lan kemampuan mlaku sanajan suhu silinder nganti 180 ° c, entuk manfaat permukaan struktur sing rata & lancar kanggo karakteristik fisik lan properti. .Apply ing gelar kertas iki, kayata dhuwur-bahan kertas corrugated, Test-liner kertas, Kraft kertas, Gading & papan duplex lan ing.


Detail Produk

Tag produk

Fitur:

1.Low permeabilitas, kain lumahing Gamelan karo area kontak dhuwur banget;
2. Wilayah kontak sing dhuwur banget kanggo pangatusan sing luwih apik;
3.Smooth lumahing kanggo apik kualitas sheet;
4.Heat-resistance, resistance suhu dhuwur (180 derajat);
5.Shrink-tahan, nyandhang resistance, asam lan alkali-tahan;
6. Stabilitas dimensi lan diagonal dhuwur, ventilasi udara sing apik.

Panggunaan macem-macem jinis Wire Mesh:

Four heddle monolayer mbentuk net cocok kanggo nggawe kertas budaya, kertas cetak lan kertas kemasan
Lima heddle monolayer mbentuk net cocok kanggo nggawe kertas tisu jamban, kertas budaya lan kertas kemasan
Wolung heddle monolayer mbentuk net cocok kanggo nggawe kertas grammage dhuwur, kaya kertas tas kertas, kertas kraft, lineboard, kertas corrugated, kertas karton, etc.
Seven heddle pindho lapisan mbentuk net cocok kanggo nggawe kertas printing dhuwur-bahan, kertas tissue lan ing.
Wolung heddle pindho lapisan mbentuk net cocok kanggo nggawe kertas printing dhuwur-bahan, kertas offset printing, kertas tissue lan ndhuwur lan medium lapisan pulp kertas Papan lan ing.
Wolung lan nembelas 2,5 lapisan mbentuk net cocok kanggo nggawe mesin kertas kanthi kacepetan dhuwur, ngasilake macem-macem jinis kertas

Proses Teknis

erg

Kaluwihan:

1.Plain Weaving Dryer Fabrics nggunakake polyester mono-filament kekuatan dhuwur karo resistance nyandhang banget.
2. Lumahing kain pengering Gamelan lan efek setelan panas sing apik, sing ndadekake Kain Pengering luwih stabil.
3.Applicable kanggo kabeh jinis peserta, kalebu peserta telas.
4. Area bukaan akurat lan ukuran pori seragam.

Spesifikasi:

Jinis Diameter kawat (mm) Kapadhetan (kawat / sentimeter) Kekuwatan (N/cm) Permeabilitas (m³/㎡h)
Warp Weft Warp Weft Area saka lumahing
03902 0.90 0.90 3.90 3.65 ≥1650 20000
05802 0.80 0.80 5.1 5.3 ≥1700 15840
06802 0.80 0.80 6.6 6.5 ≥1650 11600
06702 0.70 0.70 7.0 7.0 ≥1800 11000
07802 0.80 0.80 7.8 7.0 ≥1800 5920
09502 0.50 0.50 9.7 10.3 ≥1850 10100
12502 0.50 0.50 13.5 8.5 ≥1900 6500
09452 0.45 0.45 10 8.6 ≥1900 15570
08603 0.50 0.60 9.4 9 ≥1950 9000
07903 0.80 0.90 7.6 6.5 ≥1950 9184
06803 0.70 0.80 7.0 5.5 ≥1600 16000
031002 1.0 1.0 3.2 3.25 ≥1600 25600

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita