Peralatan Produksi

14,5 Meter Mesin Setelan Panas

Mesin setelan panas dirancang kanggo nguatake kekuatan benang, sifat elastis sing stabil & mbusak efek snarling lan curling, setelan twist, stabil tingkat kelembapan ing benang garing, nyetabilake benang, saéngga efisiensi luwih apik ing bulking benang akrilik, mbenakake pewarna, dyeing, nduwurke tumpukan. , tenun lsp.

Swedia TEXO 13,5 Meter Mesin Tenun

Swedia TEXO TCR1110 poros telung dhiameter 12.5m tenun, kabeh mesin nggunakake 8 pasang motor servo kanggo ngontrol operasi crankshaft, dilengkapi sistem dobby DISO DOPPY.Efisien, stabil lan presisi dhuwur, produksi kanthi otomatis operasi, inspeksi ing situs siji-siji. kesalahan Kapadhetan bolong kurang saka 1%, kacepetan selipan weft 100 shuttles / min, cocok kanggo garis produksi kertas dhuwur-mburi karo kacepetan 1000-2000 m / min.

Mesin Seaming Otomatis WIS Austria

Mesin plug-in otomatis wis Browning akurat lan operasi stabil, mesthekake kacepetan plug-in cepet lan sockets flat.A sawetara dandan technical digawe ing basis saka peralatan asli kanggo nggawe produk diproses luwih seragam lan cukup ing distribusi simpul;nambah splitter pindho luwih efisien.Dilengkapi sistem pangiriman benang silang servo rotary, sley sing dikontrol servo kanthi roller weft gelombang, mekanisme jacquard Stäubli, lan kecepatan maksimal luwih saka 4500 benang kaping pindho / jam.

Jerman Jurgens 16 Meter Mesin Tenun Paling Canggih ing Donya

Mesin tenun Jurgens nggunakake projectiles, entrainers lan shuttles kanggo proses kain tanpa sirah ing wektu sing padha.Kacepetan selipan weft bisa tekan 120 pilihan saben menit, lan tegangan kain maksimal bisa tekan 65.000 N / m.Mesin kanthi efisiensi lan kualitas dhuwur ngasilake produk kelas siji.