Kontrol kualitas

Bahan baku kualitas dhuwur, kontrol kualitas saka sumber.

Mono-filamen sing digunakake dening Jingxin Technology diimpor saka Jepang, Jerman, Portugal lan negara liya, kalebu Jerman "Perlon", Portugal "FILKEMP", lan merek internasional liyane sing kondhang.Pasokan bahan mentah sing berkualitas lan stabil ngidini Teknologi Jingxin njamin kualitas bolong nggawe kertas saka sumber produksi lan dhasar.

Tenun sing tepat, kontrol kualitas saka pondasi

Saiki, Teknologi Jingxin kabeh nganggo mesin tenun sing diimpor saka luar negeri, kalebu tenun rapier TEXO kanthi otomatis digawe ing Swedia, sing mlaku kanthi efisien lan lancar lan nduweni presisi sing dhuwur banget, kesalahan kerapatan bolong sing nggawe kertas kurang saka 1% .

Kajaba iku, mesin tenun Jürgens Jerman sing mentas dikenalake ing China, kanthi ambane nganti 16 meter, tingkat otomatisasi sing dhuwur, lan tegangan kain maksimal nganti 65000N / M, kanggo njamin kualitas lan penerapan produk kasebut. .

Seaming kanthi otomatis, kontrol kualitas saka teknologi.

Kita kabeh ngerti, minangka link penting ing proses produksi remukan kertas, seaming langsung mengaruhi kualitas produk final.

Teknologi Jingxin saiki nggunakake mesin seaming otomatis WIS Austria, sing nduweni tingkat otomatisasi sing dhuwur, akurasi seaming sing tepat lan efisien, lan tingkat qualified nganti 99,5%.Iku langsung nemtokake dalan kualitas dhuwur saka teknologi Jingxin.

Inspeksi kualitas, kontrol kualitas saka rincian.

Teknologi Jingxin ora mung menehi perhatian marang kontrol peralatan produksi lan personel produksi, nanging uga menehi perhatian luwih kanggo ngawasi lan mriksa kualitas produk ing saben proses produksi.

Saiki, Teknologi Jingxin wis nggunakake Swiss TEXTEST merek tester permeabilitas udara portabel, mesin tensil MTS Amerika, meter tension impor berkualitas tinggi lan peralatan ngawasi sing tepat banget.Apa maneh, saben proses produksi dikontrol dening inspektur kualitas senior.Iku kanthi mesthekake inspeksi kualitas lan ngawasi saben kumpulan produk, supaya produk teknologi jingxin bisa dadi kelas donya kualitas dhuwur kertas-nggawe bolong.

Packing lan transportasi, kontrol kualitas saka safety.

Teknologi Jingxin nganggo papat desain kemasan safety utama, kalebu poros tetep anti-mlengkung, film PVC, film bantal udara PE anti-impact, lan kothak kayu bebas fumigasi khusus ekspor.Banjur mesthekake yen kabeh produk bisa aman lan ora mundhut diangkut menyang pangguna ing omah lan ing luar negeri.