siji lapisan mbentuk kain

siji lapisan mbentuk kain

katrangan singkat:

Miturut model mesin kertas perusahaan sampeyan, Jingxin bisa nyedhiyakake macem-macem sabuk bolong poliester.


Detail Produk

Tag produk

16-gudang pindho lan setengah lapisan polyester mbentuk kain:

Ing basis saka lapisan pindho, iku nggunakake 8- ngeculaké ditempelake pakan ndhukung minangka jinis weaving clinging kanggo lumahing kertas, saéngga bisa nambah tingkat penylametan serat lan pangisi, iku nggunakake monofilament diameteripun nglukis minangka weft ngisor clinging kanggo mesin kertas lan nggunakake cara 16-ngeculaké minangka siji klompok longspan pindho warp penet weft, banjur nambah kaku saka kain lan bowedweft ngisor weft lan nambah lumahing kontak kanggo kain lan dewatering clements kanggo mesin kertas.Iku utamané mbukak ing mesin kacepetan medium-dhuwur, lan wis lumahing struktur warata karo kinerja stabil lan long service potensial urip etc. Aplikasi ing gelar kertas iki, kayata kertas corrugated, kertas Kraft-liner, Papan duplex Dilapisi lan ing.

Spesifikasi

Seri & jinis tenun Model Kain Diameter kabel (mm) Kapadhetan (kawat / cm) Kekuwatan (N/cm) Permeabilitas (m³/㎡h)
Warp Weftaralle Warp WeftWeft Area saka lumahing lumahing
16-ngeculake loro lan setengah lapisan mbentuk kain 365016 0.28 0,20,0,27 / 0,50,0,50 37-38 31-32 ≥1200 8500
424516 0.25 0,20,0,25 / 0,45,0,45 48-49 42-43 ≥1250 8000
562516 0.18 0,13,0,18 / 0,25,0,25 57-58 46-47 ≥1500 6500
563516 0.20 0,13,0,25 / 0,35,0,35 56-57 61-62 ≥1500 7000
602516 0.18 0,13,0,20 / 0,25,0,25 62-63 55-56 ≥1500 6200
603516 0.20 0,13,0,25 / 0,35,0,35 61-62 52-53 ≥1500 6300

rincian produk

Detail Produk (4)
Detail Produk (3)
Detail Produk (1)
Detail Produk (5)
Detail Produk (2)

Testimoni Pelanggan

Evaluasi

Kasus lapangan


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita