Single warp Flat filament dryer Layar

Single warp Flat filament dryer Layar

katrangan singkat:

Kain pengering iki dirancang kanggo panggunaan profesional ing nggawe kertas, kain non-anyaman lan industri liyane.Proses desain kain pengering unik, permukaan kain pengering rata, kinerja mlaku stabil, lan permeabilitas udara sing luwih dhuwur bisa nyukupi kabutuhan proses sing beda.Bahan mentahan digawe saka resistance hidrolisis kekuatan dhuwur, resistance suhu dhuwur, lan resistance karat, kang bisa èfèktif ngluwihi umur layanan saka kain dryer, mangkono entuk efek saka hemat energi lan ngurangi konsumsi.Cocog kanggo kader kertas kertas khusus, kertas budaya, lan mesin kertas kemasan. Sampeyan uga bisa digunakake kanggo mesin non-anyaman.


Detail Produk

Tag produk

Kaluwihan:

1. Wis resistance asam, resistance alkali, resistance abrasion, resistance suhu dhuwur lan urip dawa.
2. Lumahing bolong warata, kekuatan tensile dhuwur, lan permeabilitas online apik.
3. Ing babagan instalasi, antarmuka ora ana jejak, lan kekuatan antarmuka bisa tekan 100% saka jaringan normal.
4. Lumahing bolong warata lan kinerja mlaku stabil.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita