Sludge Dewatering Filter Mesh Conveyor Belt

Sludge Dewatering Filter Mesh Conveyor Belt

katrangan singkat:

Iki minangka jaring hemat energi lan ramah lingkungan utamane digunakake kanggo dewatering endhot ing pabrik pengolahan limbah kertas.Amarga struktur desain herringbone sing unik, sludge dikompres Gampang dicopot sawise filtrasi, saengga gampang diresiki, efek filtrasi banyu cepet, stabilitas kuwat, lan resistensi abrasi apik.Iku cocok kanggo endhot domestik kotamadya, penet filtrasi endhot saka macem-macem industri lan Enterprises, kertas pulp squeezing, klempakan jus woh squeezing lan industri khusus liyane.Miturut macem-macem jinis bahan sing ditangani saben industri, ana uga beda.Kita bakal duwe tim teknis profesional kanggo milih jinis bolong sing cocog kanggo sampeyan.


Detail Produk

Tag produk

Kaluwihan:

1) Permeabilitas banyu sing apik lan permeabilitas udara.
2) Gampang kanggo ngresiki.
3) Asam-resistance, alkali-resistance lan abrasion resistance ..
4) Wektu kerja sing dawa.

Aplikasi:

1. Pengolahan Air Limbah (WWTP), Air Limbah Kotamadya, Air Limbah Industri
2. Dewatering tailing Batubara, dewatering tailing tailing lan ngumbah pasir
3. Pulp lan limbah kertas
4.. Woh-wohan lan sayuran
5. Dewatering sludge susu
6. Dewatering sludge Winery

Spesifikasi:

Kain Sludge Dewatering

Model

Diameter Utas (mm)

Kapadhetan (No.s/cm)

Ketebalan (N/cm)

Permeabilitas Udara (m³/m²h)

Warp

Weft

Warp

Weft

24708

0.5

0.7

24

9

2000

6130

27708

0.5

0.7

28

8.5

2100

4120

22903

0.5

0.9

23

5.5

2000

6800

16903

0.7

0.9

17

4.5

2200

7920

121103

0.9

1.1

12.5

3.8

3600

8610

26808

0.5

0.8

27

8.5

2100

5120

14803

0.7

0.8

14.2-15

4.2-5.5

2400

3900-8500

16803

0.7

0.8

15.6-16

4.5-6

2650

4500-6500

16904

0.7

0.9

15.6-16

4.2-5

2800

4000-8000

121054

0.7

1.05

12-12.4

4.2-4.8

3400

2000-4000

20703

0.5

0.7

20-20.6

6.5-8

1850

6000-10000

16704

0.7

0.7

16-16.4

8.5-9

2650

10000-12000

26908

0.5

0.9

26.4-27

6.5-7.5

2400

4500-6

Produk Show:

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produkkategori