SSB Tri-Layer Forming Fabric

SSB Tri-Layer Forming Fabric

katrangan singkat:

SSB telung lapisan mbentuk kain adopts desain struktur telung lapisan saka ndhuwur, tengah lan ngisor.Lapisan ndhuwur nganggo diameter diameter sing luwih cilik, weft lan struktur nenun polos kanggo nambah penylametan serat lan pengisi sing apik, lan nambah keseragaman lan kelancaran lembaran kertas.Tandha web kertas entheng lan gampang dicopot.Lapisan ngisor nganggo kabel diameter luwih gedhe lan kabel weft kanggo nambah stabilitas lan urip layanan saka struktur bolong mbentuk.Ing tengah, sepasang wefts digunakake kanggo sabenere nyambungake lapisan ndhuwur lan ngisor menyang kabèh, supaya lapisan ndhuwur lan ngisor ora ngasilake relatif twisting lan slipping.Kain pembentuk telung lapisan nduweni kualitas kertas sing apik, kemampuan dewatering sing kuwat, kaku vertikal lan horisontal sing dhuwur, stabilitas mlaku sing apik, lan umur layanan sing dawa.Iki digunakake kanthi akeh ing mesin kertas kanthi kacepetan dhuwur.Kain mbentuk cocok kanggo produksi koran dhuwur-mburi, kertas budaya, kertas tissue, etc.


Detail Produk

Tag produk

introduksi produk:

Pengering spiral minangka aksesori tambahan sing penting kanggo bagian pangatusan mesin kertas.Iki digunakake kanggo pangatusan kertas ing pabrik kertas lan pangatusan printing tekstil lan dyeing produk.Iku cocok kanggo kacepetan ngisor m600 / s.Iki minangka salah sawijining bahan pangatusan lan nyaring sing paling maju saiki.Miturut spesifikasi ring siji, bisa dipérang dadi telung spesifikasi: daur ulang gedhe, daur ulang tengah, lan daur ulang cilik.Saben spesifikasi dipérang dadi pirang-pirang model.Digunakake kanggo pangatusan kertas kemasan, kertas budaya, kertas papan lan papan pulp kanthi bobot dhasar.Iki digunakake kanthi wiyar ing pembuatan kertas, tambang batu bara, panganan, obat-obatan, percetakan lan pewarnaan lan industri produk karet.

Kaluwihan:

1. Gampang kanggo tetep resik lan trep kanggo jahitan.
2. Dibandhingake karo bolong rajutan, lumahing nyandhang luwih dawa lan umur layanan luwih suwe.
3. Iku ora gampang kanggo gawé tandha net garing, lan iku gampang kanggo ndandani nalika rusak.
4. Permeabilitas udara sing luwih gedhe bisa nyukupi kabutuhan pangatusan sing efisien.
5. Bahan khusus spiral garing net uga nduweni karakteristik tahan suhu dhuwur, resistensi nyandhang dhuwur lan resistensi tuwa.

Spesifikasi:

Jinis SpiralDry mesh model Diameter kawat (mm) Kekuwatan (N/cm) Permeabilitas (m3/m2h)
Benang spiral Benang sambungan Area saka lumahing
Loop ekstra gedhe LW90110 0.90 1.10 ≥2300 21000±500
Loop Gedhe LW4080 0.90 1.10 ≥2000 18000±500
Loop Sedheng LW3868 0.70 0.90 ≥2000 16000±500
Lingkaran tengah lan cilik LW3560 0.6 0.80 ≥2000 15000±500
Loop Cilik LW3252 0.50 0.70 ≥1800 15000±500
Loop Sedheng (flat mesh) JLW3868 0.48*0.82 0.80 ≥2000 10000±500
jaring kering spiral (4)
jaring kering spiral (5)

Kasus lapangan


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita