Tim

Tim sales.

Teknologi Jingxin duwe tim sales profesional lan energik.Saben anggota dodolan duwe latar mburi profesional sing ana gandhengane karo industri kertas lan wis ngalami latihan kawruh industri sing ketat.Profesionalisme, integritas, lan semangat minangka tujuan kerja saben salesman ing tim, lan iki minangka janji sing penting kanggo kabeh pangguna domestik lan manca.Tim dodolan Teknologi Jingxin makarya kanthi rapet karo para pelanggan, lan setya nggawa produk lan layanan sing berkualitas kanthi nilai tambah sing dhuwur kanggo saben pelanggan, kualitas adhedhasar kerja sama, lan pangembangan terus-terusan.

Tim produksi

Teknologi Jingxin nduweni proses teknologi canggih lan pengalaman manajemen produksi sing sugih, uga akeh personel produksi trampil lan personel manajemen ing situs sing berpengalaman.Kabeh produk sing diprodhuksi bakal dikirim mung sawise ngawasi manajemen kualitas sing ketat.Ing tangan saka customer.Proses produksi standar, efisiensi produksi efisien, lan sistem kontrol kualitas sing ketat njamin Teknologi Jingxin bisa terus nyedhiyakake produk kelas donya kanggo pangguna ing omah lan ing luar negeri.

tim R&D

Kanggo njamin stabilitas kualitas produk lan terus ngembangake produk anyar sing cocog kanggo tren pangembangan industri kertas, Teknologi Jingxin uga duwe tim R&D sing kuwat.Tim R&D dumadi saka insinyur teknis senior.Ing tangan siji, terus-terusan nglacak proses produksi sing ana lan kualitas produk rampung, lan ngusulake saran perbaikan sing cocog;ing tangan liyane, terus-terusan ngumpulake informasi paling anyar ing pasar kertas-making lan inovasi teknologi kertas-making.Ngembangake produk anyar sing cocog karo tren pangembangan pasar, lan nyedhiyakake produk sing migunani kanggo pangguna ing omah lan ing luar negeri.

Tim sawise-sales

Wiwit diadegake, Teknologi Jingxin ora mung menehi perhatian marang komunikasi lan layanan karo pangguna ing tahap pra-sale, nanging uga menehi perhatian luwih akeh marang pambangunan lan pangembangan tim sawise-sales perusahaan.Ing saiki, perusahaan wis profesional, 24-jam layanan banget sawise-sales tim layanan, kang rumiyin bisa ngerti masalah saiki utawa dikarepake saben pangguna, lan sakcepete propose profesional lan solusi technical lengkap.Tim sawise-sales Teknologi Jingxin setya tansah kerjo bareng karo tim sales perusahaan lan tim technical kanggo nyedhiyani layanan profesional profesional, pas wektune, efektif lan trep kanggo kabeh pangguna domestik lan manca.